Loading…
Back To Schedule
Saturday, August 29 • 15:30 - 16:00
MONNE

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

MONNE
MONNE har siden ung alder lagd og skrevet musikk om tanker, drømmer og forhåpninger til livet. Musikken er preget av melankoli og glede og med sin kraftige stemme, så rommer hun både lyse og mørke toner. Gjennom hennes underfundige tekster blir vi kjent med en musiker og låtskriver full av motsetninger. Monne har samarbeidet med den anerkjente mulitinstrumentalisten, komponisten, og spellemannsprisvinneren Geir Sundstøl.
Monne har vært alt annet enn en hemmelighet i Haldens stadig frodige, unge musikkmiljø de siste fem -seks årene. Med en markant stemme, bemerkelsesverdige sanger og sceneopptredener som har sjarmert publikum med en blanding av naiv uskyld og intens tilstedeværelse, har Monne sørget for en stadig voksende fanklubb i det hun tok steget ut av sin egen hjemby. Hennes debutalbum «Digging in My Soul» fant sin form i Sundstøls Studio Intim, med gitaristen som produsent. 29. mars. 2019 kom albumet ut på alle strømmetjenester samt CD og vinyl. Monne har således kunnet benytte seg av Sundstøl, og hans håndgangne mann, trommeslageren Erland Dahlen, og deres leksikalske musikerferdigheter.
Det kan være balansegang på særdeles slakk line å prøve kategorisere musikken som befinner i Monnes univers. Antakelig kan det bare løses ved å konstruere et såkalt nyord (foreløpig ikke godkjent av språkrådet); Neofolkbarokkpsykedelia:
Og hvem trenger vel sin egen pust når musikken puster for deg. Digging in my Soul er nok den beste plata jeg har møtt på lenge. Jeg sier møtt, for denne musikken har sin egen personlighet. Dette takket være en stemme som går rett i min sjel. RETT. I. MIN. SJEL.
- The Wilhelmsens
Musikken er annerledes og nær på samme tid, noe som skaper en fin nerve og helhet når vi entrer hennes musikk. Resultatet er en musikalsk tidsreise som foregår parallelt både fremover og bakover i tid, som om du skulle forvillet deg inn på en folk-klubb i Ringenes Herre, mens den selvkjørende Teslaen venter utenfor.
Særegen stemme, god new age- og folk-plate
- Musikknyheter.no
ARTISTSIDE: https://www.facebook.com/MONNEOFFICIAL/
HØR albumet her: https://orcd.co/monnedigginginmysoul
Les mer om MONNE her:
NPS MUSIC: https://bit.ly/2Uc0U1f
VÅRTLAND: https://www.vl.no/kultur/sjele-gransking-bak-nye-sanger-1.1458563
MUSIKKNYHETER: http://www.musikknyheter.no/record/19351
THE WILHELMSENS https://thewilhelmsens.com/2019/rett-i-sjelen
KANDUSI: https://kandusi.no/digging-in-my-soul/
KANDUSI: https://www.kandusi.no/gasehud-og-stemmeprakt-pa-bryggerhuset/
https://www.facebook.com/MONNEOFFICIAL/
https://orcd.co/monnedigginginmysoul
https://orcd.co/monnedigginginmysoul


Saturday August 29, 2020 15:30 - 16:00 CEST
Blå, uteserveringen

Attendees (1)