Loading…
Back To Schedule
Saturday, August 29 • 16:00 - 16:30
Mandalai Lamas

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Mandalai Lamas er et psykedelisk rockeband fra Halden. Bandet ble dannet i 2018, og har raskt blitt en kuriositet i den Skandinaviske rockescenen med sin distinkte blanding av 60-talls psykedelia og punkrock-energi dynket i riff som lukter svette og bensin.
Etter utgivelsen av debutalbumet “Here Comes the Mandalai Lamas” ble bandet omtalt som “yppersteprester i garasjerock psykedeliaen som befinner seg i samme fil som tidlig Stones, som Flamin’ Groovies, eller tidlig The Doors” av musikkanmelder Ole Wilhelmsen, noe som førte til en utsolgt releasekonsert på den legendariske klubben Last Train i Oslo.
Mandalai Lamas har utvilsomt brakt 60-tallet tilbake til vår tid og med tamburiner, rørvreng og rå energi tar bandet deg med på en sonisk reise inn i den psykedeliske delen av verdensrommet. Mandalai Lamas har tidligere varmet opp for de amerikanske sørstatsrockerne Lee Bains III & the Glory Fires og den kanadiske psykrockdronningen Tess Parks, samt gjort seg bemerket som et liveband du ikke vil gå glipp av.
https://www.facebook.com/mandalailamas
https://soundcloud.com/mandalai_lamas
https://open.spotify.com/artist/3DER0oR048LzDqX2a395BG?si=z2XYzsOzRrOmays3nBepQQ


Saturday August 29, 2020 16:00 - 16:30 CEST
Ingensteds

Attendees (3)