Loading…
Back To Schedule
Saturday, August 29 • 17:00 - 17:30
Stig van Eijk & the good fellas

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Det er over 20 år siden Stig fikk sitt store gjennombrudd som artist i Norge. I 1999 vant han Melodi Grand Prix her i landet, slapp cd- singel og album som begge solgte til gull med over 30.000 solgte eksemplarer. Samme år ble han også belønnet med tittelen “Årets mannlige artist” på Hitawards. Han har også skrevet musikk for andre artister. Heinz Winckler vant Sør-Afrika Idol i 2002 med Stigs sang, “Once in a lifetime” (solgt til platina, 100.000 eksemplarer). Stig har også gjort en fredssang for moderlandet sitt, Colombia, i 2002. Sangen ble spilt inn med symfoniorkester i Bogotá, og han ble promotert gjennom en rekke konserter og TV-shows.
I seinere tid har holdt musikkkarrieren aktiv med bandet sitt The Good Fellas og holdt en rekke konserter både i inn- og utland. Reggaemusikken får publikum til å danse, synge og ta en viktig del av selve konsertopplevelsen. Bandet sørger for en unik opplevelse hver gang de spiller.
Stigs hjerte tilhører musikksjangrene reggae, soul og hiphop. Det er ikke ofte du hører fengende reggae-rytmer her i kalde nord men Stig beviser at det er fullt mulig. Platen”Presentation” ble sluppet 2013, og fikk gode tilbakemeldinger. Hans vokal og tekster reflekterer hans personlighet. Han er en fredelig og ydmyk sjel som ønsker det beste for andre mennesker, men med et pågangsmot som en kriger. Stig van Eijks musikk er lidenskap, kjærlighet og håp.
Stig lever og ånder av å være på scenen og møte sitt publikum. Sammen med bandet sitt, The Good fellas, leverer de opptredener som det fortsatt snakkes om. Publikum blir engasjert og bidrar selv til at det blir en unik konsert opplevelse. Ingen scene er for liten, ingen scene er for stor. Dette er livet…
https://www.stigvaneijk.no/
https://www.facebook.com/stigvaneijk/
https://twitter.com/StiGiBergen
https://soundcloud.com/stigvaneijk
https://open.spotify.com/artist/63nyWwAN3rQ0LNe37IQkuN?si=FU2QyVSxQA6pfqfZN_QtAg
https://music.apple.com/us/artist/stig-van-eijk/476895382


Saturday August 29, 2020 17:00 - 17:30 CEST
Tøyen Torg

Attendees (2)