Loading…
Back To Schedule
Saturday, August 29 • 17:30 - 18:00
Oscar A

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Oscar A er en 20 år gammel artist fra Tønsberg. Han er et musikalsk multitalent som, i tillegg til å skrive og produsere sine egne låter, både rapper, synger og spiller ulike instrumenter på et høyt nivå. Tekstene hans er reflekterte med et fokus på personlige følelser og relasjoner, men også med et kritisk blikk på samfunn og menneskelige verdier. Musikalsk sett kan han plasseres i landskapet mellom hiphop, pop og moderne R&B, og Philip Emilio, Unge Ferrari og Cezinando er bare noen av artistene han er inspirert av.
Til tross for hans unge alder har Oscar allerede rukket å holde over 100 konserter, som blant annet inkluderer oppvarming for Cezinando, Gatas Parlament, Unge Beirut og Elly Ekko. Han har også spilt for kronprinsparet, kommet til semifinalen i Norske Talenter og vært i finalen i Imagine Norway. Med seg på scenen når han opptrer har han med seg vokalist Harriet Trippestad og DJ Simen Hyllene.
«Etter å ha fremført låten sin, var det fram til dommerne for å få tilbakemeldinger. Blant annet fikk Oscar høre at han er et skikkelig talent og at han ikke står særlig tilbake for andre, foreløpig langt mer profilerte norske hip-hopere.» (fra opptreden i Norske Talenter) – Tønsbergs Blad, 10. mars 2018
Oscar har utgitt flere singler og en EP digitalt. Låta hans, “Nada”, fikk positiv omtale og musikkvideopremiere hos 730.no. Den ble også listet på “Tidal Rising Norge” (Tidal) og “Norsk rap” (Spotify). En av hans andre låter, “Down for det (feat. AR Oolong)”, ble listet på New Music Friday uken den kom ut.
For tiden jobber Oscar A med nye låter. 2020 ble sparket i gang med singlene “Nødutgang” og «Mer enn vi trodde». «Nødutgang» ble listet på “Norsk rap” hos Spotify, mens «Mer enn vi trodde» ble radiolistet hos P3. Neste singel har fått navnet «Kunstig», og slippes 29. mai.
http://oscara.no
https://www.facebook.com/OscarAOffisiell
https://open.spotify.com/artist/0pc5oEaKBkvAudxkbk32ME
https://music.apple.com/us/artist/oscar-a/1391337501


Saturday August 29, 2020 17:30 - 18:00 CEST
Tøyen Torg

Attendees (2)